Капустяні оладки на сніданок: розпочинаємо сезон молодої капусти
26 Липня, 2024
| Богуш Дарʼя
Домашні капустяники просто смачні, а якщо вони зроблені з молодої капусти – то вдвічі більше насолоди! Зовсім скоро розпочинається її сезон, тому ми приготували для вас рецепт легких та ніжних капустяних оладків.
Інгредієнти:
- 500 грамів молодої капусти;
- 1 ч.л. солі;
- 1 ч.л. гранульованого часнику;
- 3 яйця;
- 3 ст.л. сметани 15%;
- 40 грамів борошна;
- 20 грамів картопляного крохмалю.
Готуємо оладки!
- Капусти подрібнити, посолити, засипати часником і пом’яти. Залишити так на 10 хвилин.
- Окремо змішати яйця, борошно, крохмаль та сметану. Замішувати до однорідності.
- Додати капусту до тіста.
- Смажимо на олії до моменту повної готовності.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Український прапор замайорів на вершині світу – Евересті (ВІДЕО)
Українська альпіністка Антоніна Самойлова здійснила подвиг, підкоривши дві найвищі вершини світу – Еверест і Лхоцзе....
Оригінальний рецепт шакшуки: як зробити страву ідеальною
Смачний і незвичний спосіб приготування яєчні – шакшука. Ця ізраїльска страва стане для вас гастрономічним...
У Чорнобильській зоні вже понад тиждень вогнеборці борються із пожежами: що із станом радіації
Станом на 10 вересня у Чорнобильській зоні продовжується гасіння осередків пожежі, які тривають із 3...
Уряд вніс до Держреєстру нерухомих пам’яток об’єкт культурної спадщини національного значення "Місце битви: Оборона Мощуна"
6 вересня Кабінет Міністрів України, за поданням Міністерства культури та інформаційної політики (МКІП), включив об’єкт...
Судоку: від математичних квадратів до світової популярності
9 вересня відзначають Міжнародний день судоку. Це свято було започатковано 2012 року Всесвітньою федерацією з...