Капустяні оладки на сніданок: розпочинаємо сезон молодої капусти
Домашні капустяники просто смачні, а якщо вони зроблені з молодої капусти – то вдвічі більше насолоди! Зовсім скоро розпочинається її сезон, тому ми приготували для вас рецепт легких та ніжних капустяних оладків.
Інгредієнти:
- 500 грамів молодої капусти;
- 1 ч.л. солі;
- 1 ч.л. гранульованого часнику;
- 3 яйця;
- 3 ст.л. сметани 15%;
- 40 грамів борошна;
- 20 грамів картопляного крохмалю.
Готуємо оладки!
- Капусти подрібнити, посолити, засипати часником і пом’яти. Залишити так на 10 хвилин.
- Окремо змішати яйця, борошно, крохмаль та сметану. Замішувати до однорідності.
- Додати капусту до тіста.
- Смажимо на олії до моменту повної готовності.
Смачного!