• UA
  • RU
  • Капустяні оладки на сніданок: розпочинаємо сезон молодої капусти

    26 Липня, 2024 | Новини |

    Домашні капустяники просто смачні, а якщо вони зроблені з молодої капусти – то вдвічі більше насолоди! Зовсім скоро розпочинається її сезон, тому ми приготували для вас рецепт легких та ніжних капустяних оладків.

    Інгредієнти:

    •  500 грамів молодої капусти;
    •  1 ч.л. солі;
    •  1 ч.л. гранульованого часнику;
    •  3 яйця;
    •  3 ст.л. сметани 15%;
    •  40 грамів борошна;
    •  20 грамів картопляного крохмалю.

    Готуємо оладки!

    1. Капусти подрібнити, посолити, засипати часником і пом’яти. Залишити так на 10 хвилин.
    2. Окремо змішати яйця, борошно, крохмаль та сметану. Замішувати до однорідності.
    3. Додати капусту до тіста.
    4. Смажимо на олії до моменту повної готовності.

    Смачного!

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити