Легкий літній салат зі шпинату та яйця від Євгена Клопотенка

26 Липня, 2024 |

Поки сезон найсвіжішої зелені не закінчується, пропонуємо рецепт легкого та освіжаючого салату зі шпинату та яйця від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  1. Зваріть яйця, але не до кінця – приблизно 7 хвилин після закипання.
  2. Наріжте хліб кубиками та підсушіть – це зручно зробити у духовій шафі.
  3. Вимийте шпинат і наріжте його улюбленим способом, наприклад смужками. Викладіть його в посудину і заправте 3 ст.л. олії.
  4. Очистьте яйця та наріжте їх начетверо, додайте в салат. Перемішайте складові салату та додайте 2 ст.л. насіння соняшника, сухарики.

Смачного!

Фото: iStock
Фото: iStock

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Viola MC: від лайків до дитячих кроків – історія успіху сучасної мами-блогерки

Віолета Михайлова – в мережі відома як Viola MC, блогерка, інфлюенсерка. Має багатотисячну аудиторію. Знімає...

Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)

Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...

Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського

Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...

Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем

Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....

Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди

У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...