Легкий літній салат зі шпинату та яйця від Євгена Клопотенка
26 Липня, 2024
| Богуш Дарʼя
Поки сезон найсвіжішої зелені не закінчується, пропонуємо рецепт легкого та освіжаючого салату зі шпинату та яйця від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- Зваріть яйця, але не до кінця – приблизно 7 хвилин після закипання.
- Наріжте хліб кубиками та підсушіть – це зручно зробити у духовій шафі.
- Вимийте шпинат і наріжте його улюбленим способом, наприклад смужками. Викладіть його в посудину і заправте 3 ст.л. олії.
- Очистьте яйця та наріжте їх начетверо, додайте в салат. Перемішайте складові салату та додайте 2 ст.л. насіння соняшника, сухарики.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Viola MC: від лайків до дитячих кроків – історія успіху сучасної мами-блогерки
Віолета Михайлова – в мережі відома як Viola MC, блогерка, інфлюенсерка. Має багатотисячну аудиторію. Знімає...
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....
Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди
У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...