Легкий літній салат зі шпинату та яйця від Євгена Клопотенка
26 Липня, 2024
| Богуш Дарʼя
Поки сезон найсвіжішої зелені не закінчується, пропонуємо рецепт легкого та освіжаючого салату зі шпинату та яйця від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- Зваріть яйця, але не до кінця – приблизно 7 хвилин після закипання.
- Наріжте хліб кубиками та підсушіть – це зручно зробити у духовій шафі.
- Вимийте шпинат і наріжте його улюбленим способом, наприклад смужками. Викладіть його в посудину і заправте 3 ст.л. олії.
- Очистьте яйця та наріжте їх начетверо, додайте в салат. Перемішайте складові салату та додайте 2 ст.л. насіння соняшника, сухарики.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня
Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...
Кам’янчани в Інстаграм: осінні будні містян (фото)
Початок вересня потішив кам’янчан приємною теплою погодою, коли літня атмосфера повільно вивільнюється з повітря. Такий...
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....