Легкий літній салат зі шпинату та яйця від Євгена Клопотенка
Поки сезон найсвіжішої зелені не закінчується, пропонуємо рецепт легкого та освіжаючого салату зі шпинату та яйця від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- Зваріть яйця, але не до кінця – приблизно 7 хвилин після закипання.
- Наріжте хліб кубиками та підсушіть – це зручно зробити у духовій шафі.
- Вимийте шпинат і наріжте його улюбленим способом, наприклад смужками. Викладіть його в посудину і заправте 3 ст.л. олії.
- Очистьте яйця та наріжте їх начетверо, додайте в салат. Перемішайте складові салату та додайте 2 ст.л. насіння соняшника, сухарики.
Смачного!