• UA
  • RU
  • Легкий літній салат зі шпинату та яйця від Євгена Клопотенка

    26 Липня, 2024 | Новини |

    Поки сезон найсвіжішої зелені не закінчується, пропонуємо рецепт легкого та освіжаючого салату зі шпинату та яйця від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

    Інгредієнти:

    1. Зваріть яйця, але не до кінця – приблизно 7 хвилин після закипання.
    2. Наріжте хліб кубиками та підсушіть – це зручно зробити у духовій шафі.
    3. Вимийте шпинат і наріжте його улюбленим способом, наприклад смужками. Викладіть його в посудину і заправте 3 ст.л. олії.
    4. Очистьте яйця та наріжте їх начетверо, додайте в салат. Перемішайте складові салату та додайте 2 ст.л. насіння соняшника, сухарики.

    Смачного!

    Фото: iStock
    Фото: iStock

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити