• UA
  • RU
  • Поєднання шоколаду і ароматних яблук: рецепт брауні для початківців

    Брауні як випічка став знайомим нашій культурі тільки останніх пару поколінь. Тим не менш, досвідчені кулінари вже мають свої варіації традиційного рецепту. Ділимось сьогодні одним з них – брауні з яблуками.

    Інгредієнти:

    • какао – 4 ст. л.;
    • яйця – 4 шт.;
    • яблука – 4 шт.;
    • масло (або олія) – 1 ст. л.;
    • сода – 0,5 ч. л.;
    • лимонний сік – 1-1,5 ч. л.;
    • розпушувач – 1 ч. л.

    Рушаймо випікати

    1. Яблука треба помити, повністю очистити ззовні та зсередини. Довести до стану пюре будь-яким зручним способом.
    2. До яблучного пюре додайте яйця, олію і потім підтанувше вершкове масло.
    3. Коли все перемішали, додайте какао, потім розпушувач.
    4. Форму для випікання не забудьте також змастити маслом. Заливаймо шоколадну масу.
    5. Ставимо випікатись у духову шафу на 40-45 хвилин при 180 градусів.

    Смачного!

    Фото: iStock
    Фото: iStock

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити