Поєднання шоколаду і ароматних яблук: рецепт брауні для початківців

Брауні як випічка став знайомим нашій культурі тільки останніх пару поколінь. Тим не менш, досвідчені кулінари вже мають свої варіації традиційного рецепту. Ділимось сьогодні одним з них – брауні з яблуками.

Інгредієнти:

  • какао – 4 ст. л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • яблука – 4 шт.;
  • масло (або олія) – 1 ст. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • лимонний сік – 1-1,5 ч. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.

Рушаймо випікати

  1. Яблука треба помити, повністю очистити ззовні та зсередини. Довести до стану пюре будь-яким зручним способом.
  2. До яблучного пюре додайте яйця, олію і потім підтанувше вершкове масло.
  3. Коли все перемішали, додайте какао, потім розпушувач.
  4. Форму для випікання не забудьте також змастити маслом. Заливаймо шоколадну масу.
  5. Ставимо випікатись у духову шафу на 40-45 хвилин при 180 градусів.

Смачного!

Фото: iStock
Фото: iStock

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити