Поєднання шоколаду і ароматних яблук: рецепт брауні для початківців
Брауні як випічка став знайомим нашій культурі тільки останніх пару поколінь. Тим не менш, досвідчені кулінари вже мають свої варіації традиційного рецепту. Ділимось сьогодні одним з них – брауні з яблуками.
Інгредієнти:
- какао – 4 ст. л.;
- яйця – 4 шт.;
- яблука – 4 шт.;
- масло (або олія) – 1 ст. л.;
- сода – 0,5 ч. л.;
- лимонний сік – 1-1,5 ч. л.;
- розпушувач – 1 ч. л.
Рушаймо випікати
- Яблука треба помити, повністю очистити ззовні та зсередини. Довести до стану пюре будь-яким зручним способом.
- До яблучного пюре додайте яйця, олію і потім підтанувше вершкове масло.
- Коли все перемішали, додайте какао, потім розпушувач.
- Форму для випікання не забудьте також змастити маслом. Заливаймо шоколадну масу.
- Ставимо випікатись у духову шафу на 40-45 хвилин при 180 градусів.
Смачного!