Поєднання шоколаду і ароматних яблук: рецепт брауні для початківців
29 Липня, 2024
| Богуш Дарʼя
Брауні як випічка став знайомим нашій культурі тільки останніх пару поколінь. Тим не менш, досвідчені кулінари вже мають свої варіації традиційного рецепту. Ділимось сьогодні одним з них – брауні з яблуками.
Інгредієнти:
- какао – 4 ст. л.;
- яйця – 4 шт.;
- яблука – 4 шт.;
- масло (або олія) – 1 ст. л.;
- сода – 0,5 ч. л.;
- лимонний сік – 1-1,5 ч. л.;
- розпушувач – 1 ч. л.
Рушаймо випікати
- Яблука треба помити, повністю очистити ззовні та зсередини. Довести до стану пюре будь-яким зручним способом.
- До яблучного пюре додайте яйця, олію і потім підтанувше вершкове масло.
- Коли все перемішали, додайте какао, потім розпушувач.
- Форму для випікання не забудьте також змастити маслом. Заливаймо шоколадну масу.
- Ставимо випікатись у духову шафу на 40-45 хвилин при 180 градусів.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...
Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.
Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...
Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі
Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога....
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...