Сніданок за півгодини: класичний яблучний крамбл

03 Серпня, 2024 |

Класичний англійсткий рецепт яблучного крамблу має вигляд хрусткого розсипчастого тіста та фруктової начинки. У перекладі з англійської "crumble" означає "крихта", що повністю виправдовує зовнішній вигляд цієї страви. Приготуємо?

Інгредієнти:

 Покроковий рецепт:

  1. Яблука очистити і нарізати кубиками. Викладіть на пательню та оьсмажте з цукром поки вони не стануть м’якими  і золотистого кольору.
  2. Пізніше додйте яблучного сидру цедру і сік одного лимона та дрібку кориці. Уваріть рідину, щоб яблука стали дуже м’якими.
  3. Змішайте борошно з пластівцями і сіллю. Окремо змішайте яйце з водою. Поєднайте.
  4. Змастіть форму вершковим маслом, викладіть обсмажені яблука та рівномірно розподіліть по дну, а зверху посипте вівсяною крихтою. Запікайте за температури 180 градусів 15 хвилин.
  5. Можна подавати з кулькою морозива зверху.

 Смачного!

За матеріалами zaxid.net

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман

Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...

Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання

Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...

Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня

У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...

Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе

Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...

Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського

Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...