Сніданок за півгодини: класичний яблучний крамбл
03 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Класичний англійсткий рецепт яблучного крамблу має вигляд хрусткого розсипчастого тіста та фруктової начинки. У перекладі з англійської "crumble" означає "крихта", що повністю виправдовує зовнішній вигляд цієї страви. Приготуємо?
Інгредієнти:
Покроковий рецепт:
- Яблука очистити і нарізати кубиками. Викладіть на пательню та оьсмажте з цукром поки вони не стануть м’якими і золотистого кольору.
- Пізніше додйте яблучного сидру цедру і сік одного лимона та дрібку кориці. Уваріть рідину, щоб яблука стали дуже м’якими.
- Змішайте борошно з пластівцями і сіллю. Окремо змішайте яйце з водою. Поєднайте.
- Змастіть форму вершковим маслом, викладіть обсмажені яблука та рівномірно розподіліть по дну, а зверху посипте вівсяною крихтою. Запікайте за температури 180 градусів 15 хвилин.
- Можна подавати з кулькою морозива зверху.
Смачного!
За матеріалами zaxid.net
Це може вас зацікавити
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...