Сніданок за півгодини: класичний яблучний крамбл
Класичний англійсткий рецепт яблучного крамблу має вигляд хрусткого розсипчастого тіста та фруктової начинки. У перекладі з англійської "crumble" означає "крихта", що повністю виправдовує зовнішній вигляд цієї страви. Приготуємо?
Інгредієнти:
Покроковий рецепт:
- Яблука очистити і нарізати кубиками. Викладіть на пательню та оьсмажте з цукром поки вони не стануть м’якими і золотистого кольору.
- Пізніше додйте яблучного сидру цедру і сік одного лимона та дрібку кориці. Уваріть рідину, щоб яблука стали дуже м’якими.
- Змішайте борошно з пластівцями і сіллю. Окремо змішайте яйце з водою. Поєднайте.
- Змастіть форму вершковим маслом, викладіть обсмажені яблука та рівномірно розподіліть по дну, а зверху посипте вівсяною крихтою. Запікайте за температури 180 градусів 15 хвилин.
- Можна подавати з кулькою морозива зверху.
Смачного!
За матеріалами zaxid.net