Пиріг з грушею на пательні: швидке рішення для солодких бажань
05 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Окрім яблучного сезону і різномаїття яблучних рецептів, смачні груши теж вже спіють і зовсім скоро стануть головними частуваннями. Приготуємо?
Інгредієнти:
- груша (велика) — 1 шт;
- борошно — 150 г;
- яйця — 1 шт;
- молоко — 150 мл;
- олія — 60 мл;
- цукор — 3 ст. л. + 1−2 ст. л. в пательню;
- розпушувач — 1 ч. л.;в
- ванілін, сіль — щіпка;
- масло для змащування.
Покроковий рецепт
- Змішайте всі інгредієнти, при цьому борошно додавайте останнім.
- Вимийте грушу та наріжте вздовж смужками або іншої довільної форми.
- Змажте пательню маслом. Зверху присипте дно цукром.
- Покладіть щматочки груши і залийте тістом.
- Смажити 15 хвилин під кришкою. Якщо за цей час стінки пирога стали золотистого кольору, перегорніть його та підсмажте з іншого боку протягом ще 15 хвилин.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...
Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня
Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...