Пиріг з грушею на пательні: швидке рішення для солодких бажань

05 Серпня, 2024 |

Окрім яблучного сезону і різномаїття яблучних рецептів, смачні груши теж вже спіють і зовсім скоро стануть головними частуваннями. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • груша (велика) — 1 шт;
  • борошно — 150 г;
  • яйця — 1 шт;
  • молоко — 150 мл;
  • олія — 60 мл;
  • цукор — 3 ст. л. + 1−2 ст. л. в пательню;
  • розпушувач — 1 ч. л.;в
  • ванілін, сіль — щіпка;
  • масло для змащування.

Покроковий рецепт

  1. Змішайте всі інгредієнти, при цьому борошно додавайте останнім.
  2. Вимийте грушу та наріжте вздовж смужками або іншої довільної форми.
  3. Змажте пательню маслом. Зверху присипте дно цукром.
  4. Покладіть щматочки груши і залийте тістом.
  5. Смажити 15 хвилин під кришкою. Якщо за цей час стінки пирога стали золотистого кольору, перегорніть його та підсмажте з іншого боку протягом ще 15 хвилин.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами

Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...

Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня

Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...

Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів

Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...

Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського

Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...

Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...