Пиріг з грушею на пательні: швидке рішення для солодких бажань
05 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Окрім яблучного сезону і різномаїття яблучних рецептів, смачні груши теж вже спіють і зовсім скоро стануть головними частуваннями. Приготуємо?
Інгредієнти:
- груша (велика) — 1 шт;
- борошно — 150 г;
- яйця — 1 шт;
- молоко — 150 мл;
- олія — 60 мл;
- цукор — 3 ст. л. + 1−2 ст. л. в пательню;
- розпушувач — 1 ч. л.;в
- ванілін, сіль — щіпка;
- масло для змащування.
Покроковий рецепт
- Змішайте всі інгредієнти, при цьому борошно додавайте останнім.
- Вимийте грушу та наріжте вздовж смужками або іншої довільної форми.
- Змажте пательню маслом. Зверху присипте дно цукром.
- Покладіть щматочки груши і залийте тістом.
- Смажити 15 хвилин під кришкою. Якщо за цей час стінки пирога стали золотистого кольору, перегорніть його та підсмажте з іншого боку протягом ще 15 хвилин.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Кам’янські дзюдоїсти відвідали майстер-клас олімпійської призерки Дар’ї Білодід (ВІДЕО)
6 вересня найтитулованіша дзюдоїстка незалежної України, 23-річна Дар’я Білодід, провела свій перший в Україні майстер-клас....
У Кам’янському тимчасово не діятиме трамвайний маршрут №3 (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні, 11 вересня, у зв’язку з плановими ремонтними роботами служби колії комунального підприємства "Транспорт", із...
Показники українського експорту сягають рекордних позицій за часи війни
Покращення ситуації із морською логістикою та ранній збір врожаю посприяли у цьому році значному збільшенню...
У підручнику з української мови 2024 року зобразили карту України без Криму
У підручнику, який був затверджений Міністерством освіти і науки України та виданий у 2024 році,...
Обряд приготування карнаухівської зливаної каші представили на фестивалі в Києві
Комунальний заклад "Будинок культури селища Карнаухівка" Кам’янської міської ради взяв участь у фестивалі "Жива культура...