Пиріг з грушею на пательні: швидке рішення для солодких бажань

05 Серпня, 2024 |

Окрім яблучного сезону і різномаїття яблучних рецептів, смачні груши теж вже спіють і зовсім скоро стануть головними частуваннями. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • груша (велика) — 1 шт;
  • борошно — 150 г;
  • яйця — 1 шт;
  • молоко — 150 мл;
  • олія — 60 мл;
  • цукор — 3 ст. л. + 1−2 ст. л. в пательню;
  • розпушувач — 1 ч. л.;в
  • ванілін, сіль — щіпка;
  • масло для змащування.

Покроковий рецепт

  1. Змішайте всі інгредієнти, при цьому борошно додавайте останнім.
  2. Вимийте грушу та наріжте вздовж смужками або іншої довільної форми.
  3. Змажте пательню маслом. Зверху присипте дно цукром.
  4. Покладіть щматочки груши і залийте тістом.
  5. Смажити 15 хвилин під кришкою. Якщо за цей час стінки пирога стали золотистого кольору, перегорніть його та підсмажте з іншого боку протягом ще 15 хвилин.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Кам’янські дзюдоїсти відвідали майстер-клас олімпійської призерки Дар’ї Білодід (ВІДЕО)

6 вересня найтитулованіша дзюдоїстка незалежної України, 23-річна Дар’я Білодід, провела свій перший в Україні майстер-клас....

У Кам’янському тимчасово не діятиме трамвайний маршрут №3 (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 11 вересня, у зв’язку з плановими ремонтними роботами служби колії комунального підприємства "Транспорт", із...

Показники українського експорту сягають рекордних позицій за часи війни

Покращення ситуації із морською логістикою та ранній збір врожаю посприяли у цьому році значному збільшенню...

У підручнику з української мови 2024 року зобразили карту України без Криму

У підручнику, який був затверджений Міністерством освіти і науки України та виданий у 2024 році,...

Обряд приготування карнаухівської зливаної каші представили на фестивалі в Києві

Комунальний заклад "Будинок культури селища Карнаухівка" Кам’янської міської ради взяв участь у фестивалі "Жива культура...