Пиріг з грушею на пательні: швидке рішення для солодких бажань
Окрім яблучного сезону і різномаїття яблучних рецептів, смачні груши теж вже спіють і зовсім скоро стануть головними частуваннями. Приготуємо?
Інгредієнти:
- груша (велика) — 1 шт;
- борошно — 150 г;
- яйця — 1 шт;
- молоко — 150 мл;
- олія — 60 мл;
- цукор — 3 ст. л. + 1−2 ст. л. в пательню;
- розпушувач — 1 ч. л.;в
- ванілін, сіль — щіпка;
- масло для змащування.
Покроковий рецепт
- Змішайте всі інгредієнти, при цьому борошно додавайте останнім.
- Вимийте грушу та наріжте вздовж смужками або іншої довільної форми.
- Змажте пательню маслом. Зверху присипте дно цукром.
- Покладіть щматочки груши і залийте тістом.
- Смажити 15 хвилин під кришкою. Якщо за цей час стінки пирога стали золотистого кольору, перегорніть його та підсмажте з іншого боку протягом ще 15 хвилин.
Смачного!