Сирна запіканка: впізнаваний смак дитинства на вашому столі
06 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Навіть якщо ви не досвідчений кухар, ця сирна запеканка під силу кожному. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку! Порадуйте себе і своїх близьких ніжним десертом, без манки та крохмалю – зі смаком справжньої ностальгії за дитинством. Приготуємо?
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 900 г;
- яйця – 5шт;
- цукор -150 г;
- сіль – дрібка;
- ванільний цукор – 10 г;
- цедра лимону – за смаком;
- борошно – 80 г;
- сметана 150 мл;
- родзинки- 150 г.
Покроковий рецепт
- Сир розминаємо, додаємо жовтки. Додаємо половину цукру, все борошно та ванільний цукор, цедру лимона – за бажанням. Потім додаємо сметану і перемішуємо до однорідної маси.
- Родзинки замочуємо у гарячій воді. Обсушуємо на рушнику.
- До білків висипаємо другу частину цукру і сіль. Взбиваємо до побіління.
- Поєднуємо дві суміші. Висипаємо родзинки, перемішуємо.
- Запікаємо при 180 градусах 45 хвилин.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Кам’янчани в Інстаграм: осінні будні містян (фото)
Початок вересня потішив кам’янчан приємною теплою погодою, коли літня атмосфера повільно вивільнюється з повітря. Такий...
Чеський виробник "Škoda" презентував найдовший у світі трамвай
Чеська компанія "Škoda" офіційно презентувала найдовший у світі трамвай. 60-метровий "Škoda ForCity Smart 38T" вийшов...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Завершуємо сезон літніх фруктів: слойки зі сливами
Теплий вересень дає змогу ще трішки насолодитись пізніми літніми фруктами – тому час для солодкої...
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...