Домашній шоколадний торт з вишнею – готувати тільки з любов’ю!
07 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Найсмачніша випічка – це домашня! Особливо коли готується з любов’ю. Пропонуємо вашій увазі рецепт шоколадного торта з вишнею за технологією від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко.
Інгредієнти
Для бісквіту:
Для начинки:
Покроковий рецепт
- Збиваємо блендером яйця та сіль. Поступово додаємо цукор і взбиваємо так 10 хвилин.
- Заздалегідь просіяне борошно разом з какао також додаємо до яєць.
- Випікайте бісквіт при 180 градусах протягом 40 хвилин.
- Вишню позбавити кісточок, промити та проварити разом з цукром приблизно 5 хвилин. Відберіть з вишні 4 ст. л. рідини, а саму вишню охолодіть.
- Для крему збийте 250 г холодних вершків та 100 г цукрової пудри. Додайте до крему 4 ст. л. рідини з-під вишні – це для кольору.
- Дайте бісквіту охолонути, розріжте горизонтально на дві частини.
- Просочіть нижню частину бісквіту вишневим компоте, викладіть вишні.
- Змастіть зверху яєчним кремом (половина), вкладіть зверху бісквіт.
- Змастіть залишком крему верх та боки торту.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Фруктово-сирна закуска: сендвіч з малиною та брі
Цікавий сніданок або ж чудове гастрономічна закуска до вашої вечері – це про поєднання малини...
Хакер-самоук із Камʼянського зламав дані понад 10 000 користувачів
Правоохоронці Дніпропетровщини викрили і припинили протиправну діяльність 25-річного хакера-самоука з міста Камʼянське. Про це повідомили...
Завершуємо сезон літніх фруктів: слойки зі сливами
Теплий вересень дає змогу ще трішки насолодитись пізніми літніми фруктами – тому час для солодкої...
Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня
Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...