• UA
  • RU
  • Домашній шоколадний торт з вишнею – готувати тільки з любов’ю!

    Найсмачніша випічка – це домашня! Особливо коли готується з любов’ю. Пропонуємо вашій увазі рецепт шоколадного торта з вишнею за технологією від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко.

    Інгредієнти

    Для бісквіту:

    Для начинки:

    Покроковий рецепт

    1. Збиваємо блендером яйця та сіль. Поступово додаємо цукор і взбиваємо так 10 хвилин.
    2. Заздалегідь просіяне борошно разом з какао також додаємо до яєць.
    3. Випікайте бісквіт при 180 градусах протягом 40 хвилин.
    4. Вишню позбавити кісточок, промити та проварити разом з цукром приблизно 5 хвилин. Відберіть з вишні 4 ст. л. рідини, а саму вишню охолодіть.
    5. Для крему збийте 250 г холодних вершків та 100 г цукрової пудри. Додайте до крему 4 ст. л. рідини з-під вишні – це для кольору.
    6. Дайте бісквіту охолонути, розріжте горизонтально на дві частини.
    7.  Просочіть нижню частину бісквіту вишневим компоте, викладіть вишні.
    8. Змастіть зверху яєчним кремом (половина), вкладіть зверху бісквіт.
    9. Змастіть залишком крему верх та боки торту.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити