Домашній шоколадний торт з вишнею – готувати тільки з любов’ю!
Найсмачніша випічка – це домашня! Особливо коли готується з любов’ю. Пропонуємо вашій увазі рецепт шоколадного торта з вишнею за технологією від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенко.
Інгредієнти
Для бісквіту:
Для начинки:
Покроковий рецепт
- Збиваємо блендером яйця та сіль. Поступово додаємо цукор і взбиваємо так 10 хвилин.
- Заздалегідь просіяне борошно разом з какао також додаємо до яєць.
- Випікайте бісквіт при 180 градусах протягом 40 хвилин.
- Вишню позбавити кісточок, промити та проварити разом з цукром приблизно 5 хвилин. Відберіть з вишні 4 ст. л. рідини, а саму вишню охолодіть.
- Для крему збийте 250 г холодних вершків та 100 г цукрової пудри. Додайте до крему 4 ст. л. рідини з-під вишні – це для кольору.
- Дайте бісквіту охолонути, розріжте горизонтально на дві частини.
- Просочіть нижню частину бісквіту вишневим компоте, викладіть вишні.
- Змастіть зверху яєчним кремом (половина), вкладіть зверху бісквіт.
- Змастіть залишком крему верх та боки торту.
Смачного!