До обіднього столу: класичне поєднання картопляних зраз і грибів

08 Серпня, 2024 |

Завжди вдале поєднання криється у простому рецепті – цього разу це картопляні зрази з грибами. Приготуємо?

Інгредієнти:

Покроковий рецепт

  1. Картоплю вимити і зварити приблизно хвилин 20 – до готовності. Після цього дайте повністю охолонути.
  2. Печериці вимити і дрібно нарізати, ті ж самі дії повторіть з цибулею.
  3. На пательні обсмажте печериці пару хвилин, після додайте цибулю і готуйте ще 4 хвилини. Додайте сіль та перець.
  4. Охолоджену картоплю розімніть зручним способом, додайте яйця, борошно та сіль. Таким чином замісіть однорідне картопляне тісто.
  5. Розділіть тісто на 5 частин і сформуйте зрази: зробіть пласкі диски, всередину викладіть 2 ч.л. начинки, загорніть їх і розгладьте до утворення овальних зраз.
  6. Обсмажте зрази спочатку на пательні з двох боків – по 3 хвилини на кожну сторону. Після цього перекладіть у духову шафу і випікайте 10 хвилин.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Кам’янчани в Інстаграм: осінні будні містян (фото)

Початок вересня потішив кам’янчан приємною теплою погодою, коли літня атмосфера повільно вивільнюється з повітря. Такий...

Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів

Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...

Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди

У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...

17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман

Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...

Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.

Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...