Як приготувати кавунове морозиво за лічені хвилини
Якщо вам потрібно швидко приготувати морозиво з кавуна – рецепт ідеально вам підійде. На підготовку та змішування інгредієнтів піде всього 10 хвилин! За таким же рецептом можна приготувати морозиво з дині, пропорції продуктів залишаються такими ж.
Складові:
300 г кавунової м’якоті;
300 мл жирного йогурту (бажано без домішок);
80 г цукрової пудри.
Приготування:
Кавунову м’якоть очистіть від кісточок. Наріжте кубиками, складіть у чашу блендера та перебийте в однорідне пюре.
В охолоджений йогурт насипте цукрову пудру і протягом 1 хвилини збивайте блендером на великих обертах.
У йогурт вмішайте кавунову масу. Збийте знову протягом 2 хвилин. Маса має насититися бульбашками повітря.
Викладіть заготовку в лоток і поставте заморожуватися на 6-7 годин.
Насолоджуйтесь!
Раніше ми писали: Натуральне, корисне, солоденьке: добірка рецептів домашнього морозива