Креативний варіант класичних картопляних паличок з броколі
16 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
За пару тижнів розпочнеться новий навчальний рік, а батьки зранку знову будуть ламати собі голову з думкою – що покласти школяру на перекус? Вашій дитині скоріше за все подобаються запечені картопляні палички, до того ж їх можна урізноманітніти додавши броколі та інших овочів. Приготуємо?
Інгредієнти:
- картопля – 300 г;
- броколі – 150 г;
- сир (Гауда чи інший твердий) – 40 г;
- сушений часник – 0,5 ч.л.;
- сіль – дрібка за смаком.
Покроковий рецепт
- Картоплю очищену і нарізану невеликими шматочками відварити у підсоленій воді до готовності.
- Броколі розібрати на суцвіття і також відварити у підсоленій воді.
- Натерти сир, до нього додати розім‘яті овочі, сіль та часник.
- Сформувати палички з тіста та випікати у духовій шафі 20 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....