Готуємо салат з пекінської капусти, курячого філе та сиру

20 Серпня, 2024 |

Цей салат швидко завоює серця тих, хто піклується про свою фігуру. Він підійде як для повсякденного обіду, так і для святкових заходів. Салат не потребує настоювання або просочування — подавайте його відразу після приготування. М’ясо відмінно гармоніює з капустою та сиром, а заправка з сметани, гірчиці та часнику додасть страві вишуканого смаку і свіжості.

Інгредієнти

  • куряче філе – 300 г;
  • капуста пекінська – 300 г;
  • сир фета – 150 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • зелень;
  • сметана – 4 ст. л.;
  • гірчиця зерниста – 1 ст. л.;
  • сік лимона – 1 ч. л.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.
Готуємо салат з пекінської капусти, курячого філе та сиру \ Фото з інтернету

Спосіб приготування

  • Капусту промийте, висушіть і наріжте смужками.
  • Варіть куряче філе 20 хвилин до кипіння. Потім остудіть і наріжте кубиками.
  • Сир наріжте так само як і філе
  • Варіть яйця 10 хвилин. Після цього охолодіть, очистіть і відокремте білки від жовтків. Наріжте білки великими кубиками, а жовтки відкладіть.
  • Часник очистіть та пропустіть через прес.
  • Для приготування соусу в мисці з’єднайте сметану, гірчицю, лимонний сік, подрібнений часник, чорний мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте.
  • У салатнику з’єднайте капусту, куряче філе, сир і яйця. Додайте соус, добре перемішайте, а потім прикрасьте зеленню.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити