Готуємо салат з пекінської капусти, курячого філе та сиру
Цей салат швидко завоює серця тих, хто піклується про свою фігуру. Він підійде як для повсякденного обіду, так і для святкових заходів. Салат не потребує настоювання або просочування — подавайте його відразу після приготування. М’ясо відмінно гармоніює з капустою та сиром, а заправка з сметани, гірчиці та часнику додасть страві вишуканого смаку і свіжості.
Інгредієнти
- куряче філе – 300 г;
- капуста пекінська – 300 г;
- сир фета – 150 г;
- яйця – 4 шт.;
- зелень;
- сметана – 4 ст. л.;
- гірчиця зерниста – 1 ст. л.;
- сік лимона – 1 ч. л.;
- Часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Спосіб приготування
- Капусту промийте, висушіть і наріжте смужками.
- Варіть куряче філе 20 хвилин до кипіння. Потім остудіть і наріжте кубиками.
- Сир наріжте так само як і філе
- Варіть яйця 10 хвилин. Після цього охолодіть, очистіть і відокремте білки від жовтків. Наріжте білки великими кубиками, а жовтки відкладіть.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Для приготування соусу в мисці з’єднайте сметану, гірчицю, лимонний сік, подрібнений часник, чорний мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте.
- У салатнику з’єднайте капусту, куряче філе, сир і яйця. Додайте соус, добре перемішайте, а потім прикрасьте зеленню.