Кабачки по-грецьки: готуємо заливний пиріг з сиром, овочами та спеціями
23 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Почався сезон "куди діти кабачки?", вихід є – приготувати цей грецький заливний пиріг з кабачками, сиром та спеціями. Подається як і гарячим, так і холодним.
Інгредієнти:
- 2 шт – цибуля;
- 1 кг – кабачки;
- 10 г – орегано;
- 0,5 ст.л. – сіль;
- 250 мл – йогурт;
- 6 шт – яйця;
- 150 г – борошно;
- 10 г – розпушувач;
- пучок – петрушка;
- 250 г – сир фета;
- 1 ч.л. – паприка солодка.
Покроковий рецепт
- Цибулю, нарізану півкільцями, обсмажити на сковороді. Додати до неї кабачок, нарізаний кубиками, та шинкований орегано. Готуємо до повної готовності.
- До йогурту додати яйця та взбити разом. Досипати борошно та розпушувач і замісити тісто.
- Шинковану петрушку та подрібнений сир вмішуємо у тісто і викладаємо у форму для випікання.
- Зверху присипаємо паприкою і випікаємо 25 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...
Чеський виробник "Škoda" презентував найдовший у світі трамвай
Чеська компанія "Škoda" офіційно презентувала найдовший у світі трамвай. 60-метровий "Škoda ForCity Smart 38T" вийшов...
Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.
Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Фруктово-сирна закуска: сендвіч з малиною та брі
Цікавий сніданок або ж чудове гастрономічна закуска до вашої вечері – це про поєднання малини...