Кабачки по-грецьки: готуємо заливний пиріг з сиром, овочами та спеціями
Почався сезон "куди діти кабачки?", вихід є – приготувати цей грецький заливний пиріг з кабачками, сиром та спеціями. Подається як і гарячим, так і холодним.
Інгредієнти:
- 2 шт – цибуля;
- 1 кг – кабачки;
- 10 г – орегано;
- 0,5 ст.л. – сіль;
- 250 мл – йогурт;
- 6 шт – яйця;
- 150 г – борошно;
- 10 г – розпушувач;
- пучок – петрушка;
- 250 г – сир фета;
- 1 ч.л. – паприка солодка.
Покроковий рецепт
- Цибулю, нарізану півкільцями, обсмажити на сковороді. Додати до неї кабачок, нарізаний кубиками, та шинкований орегано. Готуємо до повної готовності.
- До йогурту додати яйця та взбити разом. Досипати борошно та розпушувач і замісити тісто.
- Шинковану петрушку та подрібнений сир вмішуємо у тісто і викладаємо у форму для випікання.
- Зверху присипаємо паприкою і випікаємо 25 хвилин при температурі у 180 градусів.
Смачного!