• UA
  • RU
  • Кабачки по-грецьки: готуємо заливний пиріг з сиром, овочами та спеціями

    Почався сезон "куди діти кабачки?", вихід є – приготувати цей грецький заливний пиріг з кабачками, сиром та спеціями. Подається як і гарячим, так і холодним.

    Інгредієнти:

    • 2 шт – цибуля;
    • 1 кг – кабачки;
    • 10 г – орегано;
    • 0,5 ст.л. – сіль;
    • 250 мл – йогурт;
    • 6 шт – яйця;
    • 150 г – борошно;
    • 10 г – розпушувач;
    • пучок – петрушка;
    • 250 г – сир фета;
    • 1 ч.л. – паприка солодка.

    Покроковий рецепт

    1. Цибулю, нарізану півкільцями, обсмажити на сковороді. Додати до неї кабачок, нарізаний кубиками, та шинкований орегано. Готуємо до повної готовності.
    2. До йогурту додати яйця та взбити разом. Досипати борошно та розпушувач і замісити тісто.
    3. Шинковану петрушку та подрібнений сир вмішуємо у тісто і викладаємо у форму для випікання.
    4. Зверху присипаємо паприкою і випікаємо 25 хвилин при температурі у 180 градусів.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити