Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства
26 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- паприка солодка – 1 ч. л.;
- куркума – 1/4 ч. л.;
- часник сушений – 1/4 ч. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль – 1 ч. л.;
- олія для смаження.
Покроковий рецепт
- Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
- В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
- На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Хакер-самоук із Камʼянського зламав дані понад 10 000 користувачів
Правоохоронці Дніпропетровщини викрили і припинили протиправну діяльність 25-річного хакера-самоука з міста Камʼянське. Про це повідомили...
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...