Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства

26 Серпня, 2024 |

Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • паприка солодка – 1 ч. л.;
  • куркума – 1/4 ч. л.;
  • часник сушений – 1/4 ч. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • олія для смаження.

 Покроковий рецепт

  1. Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
  2. В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
  3. На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Хакер-самоук із Камʼянського зламав дані понад 10 000 користувачів

Правоохоронці Дніпропетровщини викрили і припинили протиправну діяльність 25-річного хакера-самоука з міста Камʼянське. Про це повідомили...

17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман

Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...

Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня

У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...

Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...

Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами

Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...