• UA
  • RU
  • Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства

    Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • картопля – 1 кг;
    • паприка солодка – 1 ч. л.;
    • куркума – 1/4 ч. л.;
    • часник сушений – 1/4 ч. л.;
    • перець чорний мелений;
    • сіль – 1 ч. л.;
    • олія для смаження.

     Покроковий рецепт

    1. Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
    2. В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
    3. На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
    4. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити