Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства
Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- паприка солодка – 1 ч. л.;
- куркума – 1/4 ч. л.;
- часник сушений – 1/4 ч. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль – 1 ч. л.;
- олія для смаження.
Покроковий рецепт
- Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
- В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
- На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.
Смачного!