Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства

26 Серпня, 2024 |

Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • паприка солодка – 1 ч. л.;
  • куркума – 1/4 ч. л.;
  • часник сушений – 1/4 ч. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • олія для смаження.

 Покроковий рецепт

  1. Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
  2. В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
  3. На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами

Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...

Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе

Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...

Viola MC: від лайків до дитячих кроків – історія успіху сучасної мами-блогерки

Віолета Михайлова – в мережі відома як Viola MC, блогерка, інфлюенсерка. Має багатотисячну аудиторію. Знімає...

Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів

Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...

Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.

Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...