Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства
26 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то час виправити це, до того ж страва готується лише годину. Приготуємо?
Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- паприка солодка – 1 ч. л.;
- куркума – 1/4 ч. л.;
- часник сушений – 1/4 ч. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль – 1 ч. л.;
- олія для смаження.
Покроковий рецепт
- Молоду картоплю гарно очистити та нарізати вздовж вертикальними часточками.
- В посудині змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
- На деку розподіліть картоплю, поруч одна до одної шкіркою донизу.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Viola MC: від лайків до дитячих кроків – історія успіху сучасної мами-блогерки
Віолета Михайлова – в мережі відома як Viola MC, блогерка, інфлюенсерка. Має багатотисячну аудиторію. Знімає...
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...
Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.
Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...