Час похрумати: готуємо овочеві чипси вдома
31 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Зробити в домашніх умовах овочеві чипси виявляється легше, ніж очікувалось. Вам потрібна буде лише духовка та декілька вільних хвилин. Приготуємо?
Інгредієнти:
- буряк;
- редиска;
- морква;
- пастернак;
- оливкова олія;
- сіль;
- перець;
- рубана зелень.
Покроковий рецепт
- Духовку розігрійте на максимальну температуру у 200 градусів. Підготуйте два дека, застелені пергаментом.
- Овочі помити, очистити та нарізати на найбільш тонкі скибочки.Помістіть їх у велику миску і перемішайте з оливковою олією. Розподіліть овочі рівним шаром на підготовлених деках, переконавшись, що вони не надто перекривають одне одного.
- Овочі посипте сіллю та перцем, можна додати трави.
- Випікати так хвилин 20, до золотистої скоринки.
- Остудіть перед споживанням та зберігайте у герметичному місці, аби зберегти хрустку структуру.
Це може вас зацікавити
У Чорнобильській зоні вже понад тиждень вогнеборці борються із пожежами: що із станом радіації
Станом на 10 вересня у Чорнобильській зоні продовжується гасіння осередків пожежі, які тривають із 3...
Слідом за голосами: в Кам’янському відбулася презентація антології військових письменників
В центральній бібліотеці ім. Тараса Шевченко відбулася презентація "Антології військових письменників" в рамках програми-мандрівки "Слідом...
Кам’янчани в Інстаграм: осінні будні містян (фото)
Початок вересня потішив кам’янчан приємною теплою погодою, коли літня атмосфера повільно вивільнюється з повітря. Такий...
Готуємо класичні трюфельні цукерки вдома з п’яти інгредієнтів
Трюфельні цукерки – улюбленці багатьох ласунів. Вони вкриті какао, тертим шоколадом або кокосовою стружкою, а...
Рецепт осіннього крем-супу з гарбуза
Осінь – чудова пора, коли хочеться затишку та тепла. І немає кращого способу зігрітися, ніж...