Час похрумати: готуємо овочеві чипси вдома
Зробити в домашніх умовах овочеві чипси виявляється легше, ніж очікувалось. Вам потрібна буде лише духовка та декілька вільних хвилин. Приготуємо?
Інгредієнти:
- буряк;
- редиска;
- морква;
- пастернак;
- оливкова олія;
- сіль;
- перець;
- рубана зелень.
Покроковий рецепт
- Духовку розігрійте на максимальну температуру у 200 градусів. Підготуйте два дека, застелені пергаментом.
- Овочі помити, очистити та нарізати на найбільш тонкі скибочки.Помістіть їх у велику миску і перемішайте з оливковою олією. Розподіліть овочі рівним шаром на підготовлених деках, переконавшись, що вони не надто перекривають одне одного.
- Овочі посипте сіллю та перцем, можна додати трави.
- Випікати так хвилин 20, до золотистої скоринки.
- Остудіть перед споживанням та зберігайте у герметичному місці, аби зберегти хрустку структуру.