Час похрумати: готуємо овочеві чипси вдома

31 Серпня, 2024 |

Зробити в домашніх умовах овочеві чипси виявляється легше, ніж очікувалось. Вам потрібна буде лише духовка та декілька вільних хвилин. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • буряк;
  • редиска;
  • морква;
  • пастернак;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • перець;
  • рубана зелень.

Покроковий рецепт

  1. Духовку розігрійте на максимальну температуру у 200 градусів. Підготуйте два дека, застелені пергаментом.
  2. Овочі помити, очистити та нарізати на найбільш тонкі скибочки.Помістіть їх у велику миску і перемішайте з оливковою олією. Розподіліть овочі рівним шаром на підготовлених деках, переконавшись, що вони не надто перекривають одне одного.
  3. Овочі посипте сіллю та перцем, можна додати трави.
  4. Випікати так хвилин 20, до золотистої скоринки.
  5. Остудіть перед споживанням та зберігайте у герметичному місці, аби зберегти хрустку структуру.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Прем’єр Словаччини назвав українських воїнів нацистами

Сьогодні, 10 вересня прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо відвідав захід з нагоди вшанування жертв Голокосту у...

Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем

Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....

У Кривому Розі 11-річний хлопчик виловив вудкою пакет з гранатами

9 вересня 11-річний хлопчина вирішив порибалити, але улов виявився дуже небезпечним, за крючок вудки зачепився...

Щоб виїхати за кордон, житель Рівненщини одружився зі своєю тещею

Випадок з ознаками протиправних дій, пов’язаних з укладанням шлюбів без намірів створення сім’ї, викрили на...

Кам’янчанка Євгенія на псевдо "Оберіг" отримала нагороду за військову службу

Старший солдат Євгенія на бойове псевдо "Оберіг" нещодавно нагороджена медаллю "За службу державі". Це не...