Як приготувати панкейки без яєць

06 Вересня, 2024 |

Ми звикли, що до усілякої випічки необхідно додавати яйця. Що робити, якщо саме яйця закінчилися, а все ж хочеться поласувати оладками або панкейками? До вашої уваги зручний рецепт, зберігайте у примітках. Ці панкейки виходять повітряними та з ароматом кориці.

Складові:

  • 250 мл молока;
  • 1½ ст. ложки олії;
  • 1 ст. ложка води;
  • 150 г борошна;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 2 ч. ложки розпушувача;
  • ¼ ч. ложки молотої кориці;
  • ¼ ч. ложки солі;
  • 30 г вершкового масла.

Приготування:

З’єднайте молоко, 1 столову ложку рослинної олії та воду.

Змішайте борошно, цукор, розпушувач, корицю та сіль. Введіть у рідкі інгредієнти.

Дайте тісту постояти 5 хвилин, а потім додайте розтоплене вершкове масло.

Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть рослинною олією, що залишилася.

Викладайте тісто ложкою і обсмажуйте панкейки по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яності.

Смачного!

Раніше ми писали:

Гарна ідея для сніданку: панкейки з секретним інгредієнтом

Веганські та на пиві: ТОП незвичайних рецептів млинців

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити