• UA
  • RU
  • Як приготувати панкейки без яєць

    Ми звикли, що до усілякої випічки необхідно додавати яйця. Що робити, якщо саме яйця закінчилися, а все ж хочеться поласувати оладками або панкейками? До вашої уваги зручний рецепт, зберігайте у примітках. Ці панкейки виходять повітряними та з ароматом кориці.

    Складові:

    • 250 мл молока;
    • 1½ ст. ложки олії;
    • 1 ст. ложка води;
    • 150 г борошна;
    • 1 ст. ложка цукру;
    • 2 ч. ложки розпушувача;
    • ¼ ч. ложки молотої кориці;
    • ¼ ч. ложки солі;
    • 30 г вершкового масла.

    Приготування:

    З’єднайте молоко, 1 столову ложку рослинної олії та воду.

    Змішайте борошно, цукор, розпушувач, корицю та сіль. Введіть у рідкі інгредієнти.

    Дайте тісту постояти 5 хвилин, а потім додайте розтоплене вершкове масло.

    Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть рослинною олією, що залишилася.

    Викладайте тісто ложкою і обсмажуйте панкейки по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яності.

    Смачного!

    Раніше ми писали:

    Гарна ідея для сніданку: панкейки з секретним інгредієнтом

    Веганські та на пиві: ТОП незвичайних рецептів млинців

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити