Як приготувати панкейки без яєць
Ми звикли, що до усілякої випічки необхідно додавати яйця. Що робити, якщо саме яйця закінчилися, а все ж хочеться поласувати оладками або панкейками? До вашої уваги зручний рецепт, зберігайте у примітках. Ці панкейки виходять повітряними та з ароматом кориці.
Складові:
- 250 мл молока;
- 1½ ст. ложки олії;
- 1 ст. ложка води;
- 150 г борошна;
- 1 ст. ложка цукру;
- 2 ч. ложки розпушувача;
- ¼ ч. ложки молотої кориці;
- ¼ ч. ложки солі;
- 30 г вершкового масла.
Приготування:
З’єднайте молоко, 1 столову ложку рослинної олії та воду.
Змішайте борошно, цукор, розпушувач, корицю та сіль. Введіть у рідкі інгредієнти.
Дайте тісту постояти 5 хвилин, а потім додайте розтоплене вершкове масло.
Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть рослинною олією, що залишилася.
Викладайте тісто ложкою і обсмажуйте панкейки по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яності.
Смачного!
Раніше ми писали: