• UA
  • RU
  • Готуємо осінню вечерю для всієї родини

    07 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Осінь – це час, коли природа дарує нам безліч сезонних овочів та фруктів. Це ідеальний період для приготування смачних та корисних страв, які зігріють вас у прохолодні дні. Пропонуємо вам кілька рецептів, які стануть чудовим доповненням до вашого осіннього меню.

    Фаршировані перці з картоплею та беконом

    Інгредієнти:

    • 4 великі болгарські перці;
    • 3 картоплини;
    • 150 г бекону;
    • 1 цибулина;
    • 2 зубчики часнику;
    • 100 г твердого сиру;
    • сіль, перець за смаком;
    • оливкова олія.
    Готуємо осінню вечерю для всієї родини / Фото з інтернету

    Приготування:

    1. Очистіть картоплю і наріжте її дрібними кубиками. Відваріть до напівготовності.
    2. Наріжте бекон і обсмажте його на сковороді до золотистого кольору. Додайте нарізану цибулю та часник, обсмажте ще кілька хвилин.
    3. Змішайте картоплю з беконом, цибулею та часником. Додайте сіль і перець за смаком.
    4. Відріжте верхівки перців і видаліть насіння. Наповніть перці картопляною сумішшю.
    5. Викладіть фаршировані перці у форму для запікання, посипте тертим сиром і запікайте в духовці при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин.
    Готуємо осінню вечерю для всієї родини / Фото з інтернету

    Яблучний пиріг

    Інгредієнти:

    • 3-4 яблука;
    • 200 г борошна;
    • 150 г цукру;
    • 100 г вершкового масла;
    • 2 яйця;
    • 1 ч.л. розпушувача;
    • 1 ч.л. кориці;
    • щіпка солі.
    Готуємо осінню вечерю для всієї родини / Фото з інтернету

    Приготування:

    1. Розігрійте духовку до 180°C. Змастіть форму для випікання маслом.
    2. Очистіть яблука від шкірки і наріжте їх тонкими скибочками.
    3. У великій мисці збийте яйця з цукром до утворення пишної маси. Додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте.
    4. Просійте борошно з розпушувачем, корицею та сіллю. Поступово додайте сухі інгредієнти до яєчної суміші, перемішуючи до однорідності.
    5. Викладіть половину тіста у форму, зверху розкладіть яблука і залийте рештою тіста.
    6. Випікайте пиріг у розігрітій духовці протягом 40-45 хвилин до золотистого кольору.

    Сподіваюся, ці рецепти додадуть вам натхнення для приготування смачних осінніх страв!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram