Голлівудська акторка Кейт Бланшетт представила фільм про оборону Харкова та війну в Україні

25 Вересня, 2024 |

Голлівудська зірка Кейт Бланшетт випустила новий документальний фільм "Україна: життя під ударом" про героїзм українців під час боїв у Харкові. Фільм, знятий спільно з колишнім редактором новин Channel 4 Бенджаміном де Піром, вперше стрічка вийшла в ефір на британському телеканалі Channel 4.

Фільм зосереджується на історії пожежника та двох парамедиків, які продовжують працювати у воєнний час. Він також показує тисячі українців, які були змушені покинути свої домівки і переховуватися, рятуючись від російських ракетних обстрілів.

Невін Мабро, виконавчий продюсер фільму, сказав:

"Це зворушливий портрет життя в Харкові з точки зору громадян і рятувальників. Фльм є "даниною пам’яті харків’янам", які щодня стикаються з небезпекою."

Кейт Бланшетт є послом доброї волі ООН і активно підтримує Україну на публіці. Раніше вона вже знімалася у синьо-жовтих кольорах. Примітно, що актриса зробила пожертву для аукціону, всі кошти від якого підуть на користь УВКБ ООН.

Прем’єра фільму відбулася на телеканалі Channel 4, а зараз його можна переглянути на сайті каналу, для цього потрібно зареєструватися.

Раніше ми писали:

Який український фільм цьогоріч претендуватиме на Оскар 

Фільм про Назарія Яремчука відтепер можна переглянути на Netflix

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити