Різдвяне печиво з шоколадною пастою
Різдво — це час тепла, затишку та родинних традицій. Що може бути кращим, ніж наповнити дім ароматом свіжоспеченого печива! Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 листи – тісто листкове;
- 3 ст.л. – шоколадна паста;
- 1 шт – яйце;
- 1 ч.л. – молоко;
- цукрова пудра.
Покроковий рецепт
- Тісто розкатати, зверху нанести тонкий шар шоколадної пасти.
- Накрийте зверху другим шаром тіста і за допомогою різних форм для печива вирізайте знайомі різдвяні символи.
- На деко застелене пергаментом викладіть печиво, змастіть зверху сумішшю з яйця та молока.
- Духовку розігрійте до 200°C і випікайте печиво 15–20 хвилин.
- Готовий смаколик можна присипати цукровою пудрою.
Смачного!