• UA
  • RU
  • Різдвяне печиво з шоколадною пастою

    21 Грудня, 2024 | Рецепти |

    Різдво — це час тепла, затишку та родинних традицій. Що може бути кращим, ніж наповнити дім ароматом свіжоспеченого печива! Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 листи – тісто листкове;
    • 3 ст.л. – шоколадна паста;
    • 1 шт – яйце;
    • 1 ч.л. – молоко;
    • цукрова пудра.

    Покроковий рецепт

    1.  Тісто розкатати, зверху нанести тонкий шар шоколадної пасти.
    2. Накрийте зверху другим шаром тіста і за допомогою різних форм для печива вирізайте знайомі різдвяні символи.
    3. На деко застелене пергаментом викладіть печиво, змастіть зверху сумішшю з яйця та молока.
    4. Духовку розігрійте до 200°C і випікайте печиво 15–20 хвилин.
    5. Готовий смаколик можна присипати цукровою пудрою.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram