Домашні курячі котлети з томатами
Завдяки соковитим помідорам та ніжному курячому фаршу, котлети виходять ароматними, м’якими й неймовірно апетитними. Приготуємо?
Інгредієнти:
-
350–400 г – куряче філе;
-
2 шт – середні стиглі томати;
-
2 шт – яйця;
-
1 шт – зелений болгарський перець;
-
1 жменя – свіжий кріп або петрушка;
-
3–4 ст. л – пшеничне борошно;
-
100 г – тертий сир (твердий, напівтвердий або моцарела);
-
за смаком – сіль та чорний мелений перець;
-
для смаження – рослинна олія.
Покроковий рецепт
- Філе і томати наріжте друбними кубиками. В цей час також подрібніть зелень та перець (перед цим звільніть його від насіння).
- У великій мисці змішайте такі інгредієнти: куряче філе, нарізані томати, болгарський перець, подрібнену зелень, яйця, борошно, тертий сир, сіль і перець.
- Вимішайте все до однорідності (якщо фарш рідкий – всипте трішки борошна).
- На розігрітій пательні з олією смажте сформовані котлети по 3-4 хвилини з кожної сторони.
Смачного!