• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Пивне печиво з п’яти простих інгредієнтів

    14 Вересня, 2025 | Рецепти |

    Пивне печиво — це той випадок, коли кулінарія дивує своєю простотою. Завдяки пиву тісто завжди вдається: виходить ніжним, повітряним і з апетитною скоринкою. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 400 г – борошно пшеничне;
    • 125 мл – пиво світле;
    • 1 шт – яйце куряче;
    • 200 г – масло вершкове;
    • дрібка – сіль;
    • цукор – для посипання.

    Покроковий рецепт

    1. Заморожене масло натріть на великій терці і перетріть його разом із борошном для утворення крихти.
    2. Додайте яйце, сіль, влийте пиво та замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку та покладіть до холодильника на одну годину.
    3. Розкачайте тісто товщиною у 0,5 см і виріжте печиво бажаної форми. Кожне печиво з одного боку посипте цукром і викладіть на деко з пергаментом.
    4. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15–20 хвилин.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram