• UA
  • RU
  • У Кам’янському служба зайнятості співпрацює з релокованими підприємствами

    25 Жовтня, 2023

    В умовах сьогодення можливість отримати якісну професійну освіту є запорукою успішного працевлаштування, – наголошують у Кам’янській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

    Однією з форм навчання, яка дає змогу ефективно поєднати теорію з практикою, а також врахувати всі побажання від майбутнього роботодавця, є дуальна освіта.

    У Кам’янському служба зайнятості співпрацює з релокованими підприємствами

    Для задоволення потреби роботодавця НВП «Укрпожстандарт» у кваліфікованих робітниках за сприяння Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ із 6 жовтня було організовано навчання для 7 безробітних, двоє з яких є внутрішньо переміщеними особами, за дуальною формою у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за напрямом «Технологія виготовлення спецодягу».

    У Кам’янському служба зайнятості співпрацює з релокованими підприємствами

    Теоретичний курс слухачі опанували дистанційно, а виробниче навчання та практику здійснювали під керівництвом наставника безпосередньо на робочому місці, отримавши необхідні навички в цеху провідного українського виробника та постачальника спеціального захисного одягу для пожежників та рятувальників. Нагадаємо, це підприємство переїхало до Кам’янського із Сєвєродонецька.

    У Кам’янському служба зайнятості співпрацює з релокованими підприємствами

    Після успішного завершення повного курсу всі випускники отримали документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння робітничої професії «швачка» – та будуть працевлаштовані на підприємстві, де проходили навчання.

    У Кам’янському служба зайнятості співпрацює з релокованими підприємствами

    Більш детальну інформацію з питань організації та проходження навчання можна отримати у Кам’янській філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул. Медична, 6 або за телефоном 068 684 03 62.

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    «Будиночок для друзів»: у Кам’янському пройде тренінг за участю ВПО

    Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного...

    Кам’янчанка через ревнощі зарізала чоловіка

    У Кам’янському жінка під час сварки напала з ножем на свого співмешканця та вбила його....

    У Кам’янському районі створили величезну «вишиванку»

    15 травня студенти та викладачі Бахмутського педагогічного фахового коледжу стали активними учасниками патріотичної стрітарт-акції «Вишиванка...

    14 травня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

    14 травня в Україні День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни....

    Здай кров – врятуй життя: поліцейські Кам’янського вкотре стали донорами

    Днями правоохоронці знову завітали до Кам’янської міської станції переливання крові та поповнили вкрай необхідні запаси...