• UA
  • RU
  • Топ-3 «родинних» романи від Бібліотеки на Шевченка

    24 Листопада, 2023

    Завжди приємно поділяти свої хобі з рідними. Сімейне читання – це рідкість в сучасному світі, але ще більша рідкість – це сімейне письменництво. Бібліотека на Шевченка пропонує топ-3 «родинних» романи.

    Марина і Сергій Дяченки «Ритуал»

    Це чудова казка у найкращих традиціях. Було колись три королівства. І було в одного короля три дочки. Наймолодша, Май, була красива, весела і безтурботна. Середня, Вертрана, прекрасна та серйозна. А найстаршою дочкою була Юта, яка ні красою, ні вдачею не відрізнялася. Яка ж казка про принцесу без дракона? Автор знайомить нас із драконом Арманом. Після двохсот років самотності цей ящір таки зважився виконати стародавній ритуал, й викрав одну з принцес. Книга на перший погляд навіює страх. Кровожерливий ритуал, страшний дракон. Але незабаром читач переконається, що історія ця не тільки добра, а й сповнена сенсу – про кохання, внутрішню боротьбу та сміливість кинути виклик світу.

    Ларс Кеплер «Гіпнотизер»

    Жахливе потрійне вбивство сталося у передмісті Стокгольма, і комісар поліції Йона Лінна береться за розслідування. Тільки один свідок жахливої різанини залишається в живих – п’ятнадцятирічний хлопець, чию родину вбили на його очах. Злочинець також хотів убити і хлопця – той отримав більше ста ножових поранень і впав у шоковий стан. У відчайдушних пошуках зачіпок, комісар Лінна бачить тільки один варіант: гіпноз. Він закликає доктора Еріка Марію Барка загіпнотизувати хлопця, сподіваючись побачити вбивцю крізь очі жертви.

    Брати Капранови «Кобзар 2000»

    «Кобзар 2000» – це містичний зріз сучасної України, де відьмі існують поряд із мобільними телефонами, вовкулаки та русалки не зважають на наявність автомобілів та бетонних парапетів, а жінки привертають коханих у той самий спосіб, що й їхні прабабусі. Романтичні, драматичні, іноді смішні і завжди цікаві історії розбито на дві частини – SOFT та HARD.

    Читайте також: Топ-3 екранізованих історії від Бібліотеки на Шевченка

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Здай кров – врятуй життя: поліцейські Кам’янського вкотре стали донорами

    Днями правоохоронці знову завітали до Кам’янської міської станції переливання крові та поповнили вкрай необхідні запаси...

    Ніч у місті минула без надзвичайних подій

    Про ситуацію в місті у ранковому зверненні повідомив Андрій Білоусов: «Доброго ранку, Кам’янське! Ніч у...

    Міністр освіти і науки розповів про зміни викладання предмету «Захист України»

    Освітню програму дисципліни «Захист України» повністю переписали, прибравши радянський підхід. Більш того, викладання за новою...

    У трамвайному депо Кам’янського триває ремонт вагонів

    На цей момент у трамвайному депо міста проходять поточний середній ремонт два трамвайні вагони. Про...

    «Фонд розвитку Кам’янського» розширює волонтерську діяльність

    У зв’язку з війною в Україні кількість сімей, які були вимушені покинути свої домівки та...