• UA
  • RU
  • Топ-5 тортів без випічки: смачні і прості рецепти

    Торти без випічки – це чудовий спосіб порадувати себе і своїх близьких солодким десертом, не витрачаючи багато часу і зусиль. Такі торти готуються з готових продуктів, таких як печиво, пряники, зефір, сметана, сир, фрукти і т.д. Вони не потребують випікання в духовці, а лише збирання шарів і охолодження в холодильнику. Такі торти виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Ось топ-5 тортів без випічки, які ви можете приготувати в домашніх умовах.

    1. Торт з печива, сметани і бананів

    Цей торт – один з найпростіших і найшвидших в приготуванні. Все, що вам потрібно, це печиво, сметана, банани і цукрова пудра. Печиво просочується молоком, сметана збивається з цукром, банани нарізаються кружечками. Потім шари печива, сметанного крему і бананів складаються в тарілці, прикрашаються шоколадом і ставляться в холодильник на 30 хвилин. Готовий торт виходить м’яким, ароматним і солодким.

    2. Торт з печива зі згущеним молоком без випічки

    Цей торт – справжня знахідка для любителів згущеного молока. Він готується з печива, згущеного молока, вершкового масла і горіхів. Печиво розмелюється в крихку, змішується з розтопленим маслом і викладається в формі. Згущене молоко збивається з маслом і ванільним цукром до однорідності. Крем викладається поверх печивної основи і рівномірно розподіляється. Горіхи подрібнюються і посипаються поверх крему. Торт ставиться в холодильник на 2-3 години. Готовий торт виходить ситним, кремовим і хрустким.

    3. Торт “Наполеон” без випічки

    Цей торт – класика кондитерського мистецтва, яку можна приготувати без випікання коржів. Все, що вам потрібно, це печиво, молоко, яйця, масло, цукор, мука і ванільний цукор. Печиво змочується в молоці і складається в шари в тарілці. Заварний крем готується з молока, яєць, цукру, муки і ванільного цукру. Крем викладається між шарами печива і зверху торта. Торт ставиться в холодильник на 2-3 години. Готовий торт виходить пишним, ніжним і ароматним.

    4. Торт з печива, крема зі сметани і какао (без випічки)

    Цей торт – смаколик для шоколадних маніяків. Він готується з печива, сметани, цукру і какао-порошку. Печиво просочується молоком, сметана збивається з цукром і какао-порошком. Потім шари печива і шоколадного крему складаються в тарілці, прикрашаються печивом, оріхами або шоколадом і ставляться в холодильник на 2-3 години. Готовий торт виходить соковитим, шоколадним і дуже смачним.

    5. Торт “Мурашник” (без випічки)

    Цей торт – один з найпопулярніших тортів без випічки. Він готується з печива, вареного згущеного молока, вершкового масла і горіхів. Печиво розмелюється в крихку, змішується з розтопленим маслом і викладається в формі. Варене згущене молоко збивається з маслом до однорідності. Крем викладається поверх печивної основи і рівномірно розподіляється. Горіхи подрібнюються і посипаються поверх крему. Торт ставиться в холодильник на 2-3 години. Готовий торт виходить ситним, кремовим і хрустким.

     

    Це була стаття топ-5 тортів без випічки, які ви можете приготувати в домашніх умовах. Сподіваюся, що вона вам сподобалася і ви знайшли для себе щось цікаве. Смачного

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    18 травня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

    18 травня в Україні День боротьби за права кримськотатарського народу. Віряни вшановують пам’ять пам’ять святих...

    Україна виборола третє місце на Євробаченні 2024: хто ж став переможцем?

    У ніч на 12 травня в Мальме, Швеція, відгриміла довгоочікувана музична подія року “Євробачення-2024”. Цього...

    Кам’янське продовжує допомагати нашим захисникам

    В рамках міської програми «Допомога фронту» для військової частини А4869 передали два розвідувальні дрони «DJI...

    «Будиночок для друзів»: у Кам’янському пройде тренінг за участю ВПО

    Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного...

    Ніч у Кам’янському минула тихо – міський голова

    Про ситуацію в місті у ранковому зверненні повідомив Андрій Білоусов: «Доброго ранку, рідне місто! Ніч...