• UA
  • RU
  • Цукрова пудра в домашніх умовах

    29 Грудня, 2024 | Поради |

    Цукрова пудра — незамінний інгредієнт для випічки, кремів і десертів. Але що робити, якщо вона закінчилася в найвідповідальніший момент? Не поспішайте в магазин! Приготувати цукрову пудру можна всього за кілька хвилин у домашніх умовах.

    Що треба для подрібнення

    • Молоток
    • Ступка і товкачка
    • Качалка для розкачування тіста

    Якщо обираєте варіант з молотком, то знадобиться ще щільна тканинана яку цукор треба висипати й міцно загорнути так, щоб вийшов мішечок. Тоді молотком почніть стукати по цурку. Від тиску він почне кришитися й перетвориться на пудру. Додатково ще можна просіяти через сито.

    Також можна взяти ступку і товкачку. У мармурову чи дерев’яну ступку насипте трохи цукру й ретельно розітріть товкачем цукор, поки він не почне налипати на стінки ступки.

    Для способу з качалкою насипте цукор у пакет-слайдер. Покладіть пакет на обробну дошку та розітріть вміст качалкою. Отриману масу потрібно просіяти через сито, щоб позбутися від кристаликів цукру.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити