Цукрова пудра в домашніх умовах
Цукрова пудра — незамінний інгредієнт для випічки, кремів і десертів. Але що робити, якщо вона закінчилася в найвідповідальніший момент? Не поспішайте в магазин! Приготувати цукрову пудру можна всього за кілька хвилин у домашніх умовах.
Що треба для подрібнення
- Молоток
- Ступка і товкачка
- Качалка для розкачування тіста
Якщо обираєте варіант з молотком, то знадобиться ще щільна тканинана яку цукор треба висипати й міцно загорнути так, щоб вийшов мішечок. Тоді молотком почніть стукати по цурку. Від тиску він почне кришитися й перетвориться на пудру. Додатково ще можна просіяти через сито.
Також можна взяти ступку і товкачку. У мармурову чи дерев’яну ступку насипте трохи цукру й ретельно розітріть товкачем цукор, поки він не почне налипати на стінки ступки.
Для способу з качалкою насипте цукор у пакет-слайдер. Покладіть пакет на обробну дошку та розітріть вміст качалкою. Отриману масу потрібно просіяти через сито, щоб позбутися від кристаликів цукру.