Цибуля більше не пригорить: порада для готування
Цибуля більше не пригорить, якщо додати… кубик льоду! Цей простий, але маловідомий лайфхак не тільки допоможе зберегти її золотистий колір і ніжний смак, а й спростить процес готування. Про це детальніше розповіли ТСН.
Як кубик звичайного льоду допоможе
Лід знижує температуру на сковорідці та дозволяє цибулі рівномірно карамелізуватися. Для цього:
- Коли цибуля почне змінювати колір, на деякий час приберіть її з вогню.
- Додайте кубику льоду.
- Таким чином сковорода охолоне, а цибуля не буде пригорати, матиме золотавий колір і приємний солодкуватий смак.
- Лід дійсно може швидко розтанути, але ця вода швидко випарується.