• UA
  • RU
  • Як швидко та безпечно розморозити м’ясо

    21 Грудня, 2024 | Поради |

    Кожному знайома ситуація, коли на приготування їжі обмаль часу, а потрібний шматок м’яса ще лежить у морозильнику. Що робити, аби швидко розморозити його, зберігши свіжість, смак і якість – розкажемо нижче.

    Що знадобиться

    • глибока миска чи тарілка;
    • вода ;
    • оцет – 2 ст. л.;
    • сіль – 2 ст. л.

    Що треба зробити

    1.  Додайте у глибокий посуд достатню кількість води, оцет та сіль.
    2. Покладіть шмат м’яса так, щоб вода повністю його покривала. Залиште так на 10 хвилин.
    3. Цей спосіб варто обирати для невеликих шматків м’яса, які одразу після такого розморожування треба готувати.

    Як пише ТСН, це метод працює завдяки властивостям оцту та солі, які допомагають руйнувати кристали льоду, що утворюються у м’ясі під час заморожування. Також наголошують, що ці інгредієнти діють як природні антисептики, що робить процес безпечним для подальшого приготування їжі.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram