Авторський літній салат з телятиною та сливами
Поєднання м’яса й фруктів розкриє новий смаковий досвід: солодкувато-кислий відтінок слив підкреслює соковитість телятини, а легка заправка додає страві літньої свіжості. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 150 г – телятини (вирізка);
- 200 г – міксу салатів;
- 200 г – слив (кисло-солодких);
- 2 ст. л. – оливкової олії;
- сіль і перець – за смаком.
Покроковий рецепт
- Поріжте м’ясо на невеликі шматки і кожний з них трохи відбийте. Обсмажте на олії до легкої скоринки – по 1-2 хв з кожного боку.
- Сливи помийте, виділть кістки і поріжте на дрібні шматки.
- Змішайте листя салату, сливи і шматочки обсмаженої телятини, посоліть та поперчіть за смаком. У кінці заправте 2 столовими ложками оливкової олії.
Смачного!