• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Авторський літній салат з телятиною та сливами

    23 Серпня, 2025 | Рецепти |

    Поєднання  м’яса й фруктів розкриє новий смаковий досвід: солодкувато-кислий відтінок слив підкреслює соковитість телятини, а легка заправка додає страві літньої свіжості. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 150 г  – телятини (вирізка);
    • 200 г – міксу салатів;
    • 200 г – слив (кисло-солодких);
    • 2 ст. л. – оливкової олії;
    • сіль і перець – за смаком.

    Покроковий рецепт

    1. Поріжте м’ясо на невеликі шматки і кожний з них трохи відбийте. Обсмажте на олії до легкої скоринки – по 1-2 хв з кожного боку.
    2. Сливи помийте, виділть кістки і поріжте на дрібні шматки.
    3. Змішайте листя салату, сливи і шматочки обсмаженої телятини, посоліть та поперчіть за смаком. У кінці заправте 2 столовими ложками оливкової олії.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram