Цікава вечеря: ніжні фаршировані печериці

Фаршировані печериці – це ідеальне поєднання ніжного смаку, апетитного аромату та простої технології приготування. Вони чудово підходять як закуска або основна страва, а їхню начинку можна змінювати за настроєм. Приготуємо?
Інгредієнти:
- фарш м’ясний – 500 г
- зелень – 1 ст. л.
- паприка солодка – 0,5 ч. л.
- печериці – 1 кг
- сир твердий – 100 г
- сіль, перець – за смаком
- олія – за смаком
Покроковий рецепт
- Печериці помити, очистити та видалити ніжки.
- Фарш змішати із зеленню та приправами – з маси сформувати кульки.
- Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
- В кінці посипте тертим улюбленим сиром і готуйте ще декілька хвилин.
Смачного!