• UA
  • RU
  • Цікава вечеря: ніжні фаршировані печериці

    02 Лютого, 2025 | Рецепти |

    Фаршировані печериці – це ідеальне поєднання ніжного смаку, апетитного аромату та простої технології приготування. Вони чудово підходять як закуска або основна страва, а їхню начинку можна змінювати за настроєм. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • фарш м’ясний – 500 г
    • зелень – 1 ст. л.
    • паприка солодка – 0,5 ч. л.
    • печериці – 1 кг
    • сир твердий – 100 г
    • сіль, перець – за смаком
    • олія – за смаком

    Покроковий рецепт

    1. Печериці помити, очистити та видалити ніжки.
    2. Фарш змішати із зеленню та приправами – з маси сформувати кульки.
    3. Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
    4. В кінці посипте тертим улюбленим сиром і готуйте ще декілька хвилин.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram