• UA
  • RU
  • Домашні бендерики з курятиною

    26 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Характерні трикутники з м’ясом називають бендериками через їх ймовірне місце походження – молдовське місто Бендери. До того ж, їх легко зробити вдома. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 3 шт – яйця;
    • 180 г – молока;
    • 125 г – борошно;
    • дрібка солі та цукру;
    • олія рослинна для смаження;
    • 180 г – окріп;
    • 300 г – фарш курячий;
    • половина цибулі;
    • сухий часник, сіль та перець за смаком.

    Покроковий рецепт

    1. Два яйця, молоко, сіль, цукор та борошно перемішайте до однорідної маси.
    2. Влийте у суміш окріп та чайну ложку рослинної олії.
    3. Обсмажте млинці на сковорідці, до золотистої скоринки з двох боків.
    4. У фарш натріть цибулю, додайте сіль та спеції.
    5. Кожен млинець розріжте навпіл, покладіть начинку і скрутіть трикутниками.
    6. Яйце збити з трьома ложками молока, коже бендерик вимочити в цій суміші та обсмажити на олії знову з обох боків.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram