Домашні бендерики з курятиною

26 Вересня, 2024 |

Характерні трикутники з м’ясом називають бендериками через їх ймовірне місце походження – молдовське місто Бендери. До того ж, їх легко зробити вдома. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 3 шт – яйця;
  • 180 г – молока;
  • 125 г – борошно;
  • дрібка солі та цукру;
  • олія рослинна для смаження;
  • 180 г – окріп;
  • 300 г – фарш курячий;
  • половина цибулі;
  • сухий часник, сіль та перець за смаком.

Покроковий рецепт

  1. Два яйця, молоко, сіль, цукор та борошно перемішайте до однорідної маси.
  2. Влийте у суміш окріп та чайну ложку рослинної олії.
  3. Обсмажте млинці на сковорідці, до золотистої скоринки з двох боків.
  4. У фарш натріть цибулю, додайте сіль та спеції.
  5. Кожен млинець розріжте навпіл, покладіть начинку і скрутіть трикутниками.
  6. Яйце збити з трьома ложками молока, коже бендерик вимочити в цій суміші та обсмажити на олії знову з обох боків.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити