Домашні бендерики з курятиною
Характерні трикутники з м’ясом називають бендериками через їх ймовірне місце походження – молдовське місто Бендери. До того ж, їх легко зробити вдома. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 3 шт – яйця;
- 180 г – молока;
- 125 г – борошно;
- дрібка солі та цукру;
- олія рослинна для смаження;
- 180 г – окріп;
- 300 г – фарш курячий;
- половина цибулі;
- сухий часник, сіль та перець за смаком.
Покроковий рецепт
- Два яйця, молоко, сіль, цукор та борошно перемішайте до однорідної маси.
- Влийте у суміш окріп та чайну ложку рослинної олії.
- Обсмажте млинці на сковорідці, до золотистої скоринки з двох боків.
- У фарш натріть цибулю, додайте сіль та спеції.
- Кожен млинець розріжте навпіл, покладіть начинку і скрутіть трикутниками.
- Яйце збити з трьома ложками молока, коже бендерик вимочити в цій суміші та обсмажити на олії знову з обох боків.
Смачного!