• UA
  • RU
  • Домашній цибульний дип до картоплі фрі: рецепт соусу

    01 Грудня, 2024 | Рецепти |

    Цибулевий соус-діп — це справжня знахідка для тих, хто обожнює яскраві смаки та простоту в приготуванні. Його кремова текстура і насичений аромат карамелізованої цибулі роблять цей соус універсальним доповненням до будь-яких страв. Він ідеально підходить до хрусткої картоплі фрі, свіжих овочів, чипсів, а також може стати родзинкою вашого святкового столу. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 2 шт  – цибуля;
    • 3 ст.л. – оливкова олія;
    • сіль та свіжомелений чорний перець;
    • 2 ст.л. – сметана;
    • 2 ст.л. – майонез;
    • зелена цибуля для прикраси.

    Покроковий рецепт

    1.  На сковорідці розігрійте оливкову олію. Додайте цибулю і приправте 1,5 чайної ложки солі. Готуйте так хвилин 10 постійно помішуючи.
    2. Коли цибуля почне зменшуватись у розмірах, зменште вогонь до низького і готуйте ще хвилин 20-25.
    3. Дайте цибулі охолонути.
    4. В одній ємності поєднайте майонез, сметану та цибулю. Прикрасьте нарізаною свіжою зеленою цибулею і свіжомеленим чорним перцем.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram