Домашній цибульний дип до картоплі фрі: рецепт соусу
Цибулевий соус-діп — це справжня знахідка для тих, хто обожнює яскраві смаки та простоту в приготуванні. Його кремова текстура і насичений аромат карамелізованої цибулі роблять цей соус універсальним доповненням до будь-яких страв. Він ідеально підходить до хрусткої картоплі фрі, свіжих овочів, чипсів, а також може стати родзинкою вашого святкового столу. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – цибуля;
- 3 ст.л. – оливкова олія;
- сіль та свіжомелений чорний перець;
- 2 ст.л. – сметана;
- 2 ст.л. – майонез;
- зелена цибуля для прикраси.
Покроковий рецепт
- На сковорідці розігрійте оливкову олію. Додайте цибулю і приправте 1,5 чайної ложки солі. Готуйте так хвилин 10 постійно помішуючи.
- Коли цибуля почне зменшуватись у розмірах, зменште вогонь до низького і готуйте ще хвилин 20-25.
- Дайте цибулі охолонути.
- В одній ємності поєднайте майонез, сметану та цибулю. Прикрасьте нарізаною свіжою зеленою цибулею і свіжомеленим чорним перцем.
Смачного!