• UA
  • RU
  • Гостра угорська вечеря: паприкаш з курячого філе

    22 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Запашна страва угорської кухні – паприкаш з перцем та курячим філе. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 1 кг – куряче філе;
    • 200 г – сметани;
    • 2 ст.л. – борошно;
    • 1 скл.- води;
    • 2 шт – цибуля ріпчаста;
    • 2 шт – болгарський перець;
    • 2 шт – помідори;
    • 2 ст.л. – паприка мелена солодка;
    • 1 ч.л. – цукру;
    • сіль за смаком;
    • 2 с.л. – олія;
    • 50 г – вершкове масло;
    • зелень за смаком.

    Покроковий рецепт

    1. Цибулю очистити і дрібно нарізати, помідори та болгарський перець натерти на терці.
    2. Куряче філе промийте, обсушіть та наріжте на середні кубики.
    3. Сметану поєднати з борошном.
    4. Якщо хочете додати зелень – її також треба дрібно нарізати.
    5. На олії підсмажити м’ясо до золотистої скоринки.
    6. Окремо обсмажте цибулю. Додайте вершкове масло, паприку, болгарський перець і куряче філе. Перемішайте і ще додайте помідори, влийте гарячу воду, цукор та сіль. Знову перемішайте та тушкуйте ще  20 хвилин. Викладіть у сковороду, сметану, зелень, знову перемішайте і протушкуйте дві хвилини.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram