Гостра угорська вечеря: паприкаш з курячого філе

22 Вересня, 2024 |

Запашна страва угорської кухні – паприкаш з перцем та курячим філе. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 1 кг – куряче філе;
  • 200 г – сметани;
  • 2 ст.л. – борошно;
  • 1 скл.- води;
  • 2 шт – цибуля ріпчаста;
  • 2 шт – болгарський перець;
  • 2 шт – помідори;
  • 2 ст.л. – паприка мелена солодка;
  • 1 ч.л. – цукру;
  • сіль за смаком;
  • 2 с.л. – олія;
  • 50 г – вершкове масло;
  • зелень за смаком.

Покроковий рецепт

  1. Цибулю очистити і дрібно нарізати, помідори та болгарський перець натерти на терці.
  2. Куряче філе промийте, обсушіть та наріжте на середні кубики.
  3. Сметану поєднати з борошном.
  4. Якщо хочете додати зелень – її також треба дрібно нарізати.
  5. На олії підсмажити м’ясо до золотистої скоринки.
  6. Окремо обсмажте цибулю. Додайте вершкове масло, паприку, болгарський перець і куряче філе. Перемішайте і ще додайте помідори, влийте гарячу воду, цукор та сіль. Знову перемішайте та тушкуйте ще  20 хвилин. Викладіть у сковороду, сметану, зелень, знову перемішайте і протушкуйте дві хвилини.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити