Гостра угорська вечеря: паприкаш з курячого філе
Запашна страва угорської кухні – паприкаш з перцем та курячим філе. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 1 кг – куряче філе;
- 200 г – сметани;
- 2 ст.л. – борошно;
- 1 скл.- води;
- 2 шт – цибуля ріпчаста;
- 2 шт – болгарський перець;
- 2 шт – помідори;
- 2 ст.л. – паприка мелена солодка;
- 1 ч.л. – цукру;
- сіль за смаком;
- 2 с.л. – олія;
- 50 г – вершкове масло;
- зелень за смаком.
Покроковий рецепт
- Цибулю очистити і дрібно нарізати, помідори та болгарський перець натерти на терці.
- Куряче філе промийте, обсушіть та наріжте на середні кубики.
- Сметану поєднати з борошном.
- Якщо хочете додати зелень – її також треба дрібно нарізати.
- На олії підсмажити м’ясо до золотистої скоринки.
- Окремо обсмажте цибулю. Додайте вершкове масло, паприку, болгарський перець і куряче філе. Перемішайте і ще додайте помідори, влийте гарячу воду, цукор та сіль. Знову перемішайте та тушкуйте ще 20 хвилин. Викладіть у сковороду, сметану, зелень, знову перемішайте і протушкуйте дві хвилини.
Смачного!