Готуємо смачний весняний обід: булгур з овочами

Весна надихає на легкі, яскраві страви, наповнені свіжістю та ароматами природи. Булгур з овочами — це чудовий варіант для ситного й водночас легкого обіду, який готується швидко та просто. Приготуємо?
Інгредієнти:
-
1 скл – булгур;
-
2 скл – вода (окріп);
-
1 шт – морква;
-
1 шт – перець болгарський;
-
1 шт – цибуля ріпчаста;
-
70 г – зелений горошок заморожений;
-
70 г – кукурудза заморожена;
-
2 зубчики – часник;
-
10 г – вершкове масло;
-
2 ст. л – олія;
-
за смаком – перець чорний мелений;
-
за смаком – сіль.
Покроковий рецепт
- Булгур перед приготуванням декілька разів промийте у холодній воді.
- Моркву, цибулю та перець наріжте на дрібні шматки, попередньо очистив.
- На розігрітій пательні з олією обсмажте пару хвилин цибулю, моркву та перець. Додайте булгур і смажте ще 5 хвилин.
- Влийте гарячу воді і додайте ще масло, горошок, кукурудзу і часник. Посоліть і поперчіть за бажанням, перемішайте.
- Накрийте кришкою, виставіть середній вогонь і готуйте так ще 15 хвилин.
Смачного!