Класичний салат “Цезар” по-домашньому
Класичний салат “Цезар” є візитівкою багатьох ресторанів і господинь з домашньої кухні. Приготуємо?
Заправка для салату:
- Оливкова олія – 0.25 ст. л.;
- Соняшникова олія – 0.25 ст.л.;
- Анчоуси – 4 шт.;
- Сирий курячий жовток – 1 шт.;
- Лимонний сік – 2 ст. л.;
- Діжонська гірчиця – 2 ч. л.;
- Вустерський соус – 0,5 ч. л.;
- Сіль, мелений чорний перець – щіпка;
- Тертий пармезан – 0.5 ст.л.
Інгредієнти для салату:
- Куряча грудка – 2 шт.;
- Соняшникова олія – 2 ст. л.;
- Салат романо – 1 качан;
- Помідори черрі – 10 шт.;
- Сухарики з білого хліба – 150 г.4
- Заправка для салату.
Покроковий рецепт
- Курячу грудку наріжте невеликими тонкими пластинами, відбийте і додайте сіль, перець.
- Обсмажте м’ясо з двох боків по 3 хвилини.
- Салат і помідори помийте. Салат порвіть руками, томати розріжте на половинки або четвертинки – як до вподоби.
- Поєднайте інгредієнти разом і заправте соусом. За бажанням прикрасьте половинками варених перепелиних яєць.
Смачного!