• UA
  • RU
  • Класичний салат “Цезар” по-домашньому

    08 Грудня, 2024 | Рецепти |

    Класичний салат “Цезар” є візитівкою багатьох ресторанів і господинь з домашньої кухні. Приготуємо?

    Заправка для салату:

    • Оливкова олія – 0.25 ст. л.;
    • Соняшникова олія – 0.25 ст.л.;
    • Анчоуси – 4 шт.;
    • Сирий курячий жовток – 1 шт.;
    • Лимонний сік – 2 ст. л.;
    • Діжонська гірчиця – 2 ч. л.;
    • Вустерський соус – 0,5 ч. л.;
    • Сіль, мелений чорний перець – щіпка;
    • Тертий пармезан – 0.5 ст.л.

    Інгредієнти для салату:

    • Куряча грудка – 2 шт.;
    • Соняшникова олія – 2 ст. л.;
    • Салат романо – 1 качан;
    • Помідори черрі – 10 шт.;
    • Сухарики з білого хліба – 150 г.4
    • Заправка для салату.

    Покроковий рецепт

    1.  Курячу грудку наріжте невеликими тонкими пластинами, відбийте і додайте сіль, перець.
    2. Обсмажте м’ясо з двох боків по 3 хвилини.
    3. Салат і помідори помийте. Салат порвіть руками, томати розріжте на половинки або четвертинки – як до вподоби.
    4. Поєднайте інгредієнти разом і заправте соусом. За бажанням прикрасьте половинками варених перепелиних яєць.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram