Класика домашньої випічки: рогалики з вишнями

29 Вересня, 2024 | Рецепти |

Рогалики з вишнями на дріжджовому тісті з кисло-солодкою начинкою за цим рецептом стануть вашим новим фаворитом. Приготуємо?

Інгредієнти для тіста:

  • 100 мл – молок;
  • 30 г – пресовані дріжджі;
  • 50 г – цукор;
  • третина ч.л. – сіль;
  • 450 г – борошно;
  • 50 г – вершкове масло;
  • 4 шт – яйця.

Інгредієнти для начинки:

  • 500 г – вишні;
  • 2 ст.л. – цукор;
  • 10 г – ванільний цукор;
  • 1 ст. л. – крохмаль.

Покроковий рецепт

  1. Дріжджі розчиніть у теплому молоці. Додайте цукор, сіль та борошно.
  2. Розтопіть вершкове масло. До нього розбийте три яйця та збийте вінчиком.
  3. Поєднайте дві суміші та замісіть однорідне тісто. Дайте йому відпочити близько 50-60 хвилин.
  4. Вишні змішайте зі звичайним та ванільним цукром у каструлі. Доведіть до кипіння і додайте крохмаль.
  5. Начинку зніміть з вогню і дайте охолонути.
  6. Тісто розділіть на три рівні частини, кожну з них розкатайте у круглу форму. Для зручності розріжте круг на 8 трикутників – як піццу.
  7. На широкий край кожного трикутника викладіть начинку. Загортайте рогалик від широкого до вузького краю.
  8. Скручені рогалики мають відпочити 15-20 хвилин.
  9. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовій шафі протягом 20 хвилин.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram