Корисний перекус-тост з кукурудзяним маслом
Хрусткий тост із кукурудзяним маслом — це чудовий варіант швидкого сніданку чи поживного ланчу. Він піднімає настрій, додає сил і смакує так, ніби готується десь у ресторані, а не за лічені хвилини вдома. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 1 качан – свіжа кукурудза;
- 1 ст. л. – оливкова олія;
- 6 ст. л. – вершкове масло;
- 1 ст. л. – свіжа цибуля-шніт;
- 1 шт. – маленький зубчик часнику;
- 4 скибки – цільнозерновий хліб;
- 4 скибки – стиглі помідори;
- за смаком – сіль;
- за смаком – чорний мелений перець.
Покроковий рецепт
- Зрізані зерна кукурудзи обсмажуйте на пательні з олією на середньому вогні пару хвилин. Не перемішуйте.
- Далі смажте ще 5–7 хв, але тепер іноді перемішуйте. Потім залиште підсмажені зерна охолоджуватись.
- Додайте до кукурудзи ершкове масло, цибулю-шніт, тертий часник і сіль. Перемішайте до однорідності.
- На підсмажені скибочки хліба намажте кукурудзяне масло, а зверху викладіть скибочки помідорів. Прикрасьте сіллю, перцем та зеленню.
Смачного!