Літній настрій у тарілці: салат з полуниці та руколи

Кінець травня вже відчувається з полуничним настроєм – тому саме час спробувати незвичайне поєднання ягоди та руколи. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – помитої полуниці, яка порізана на четвертинки;
- 2 пучки – помита і подрібнена рукола;
- 2 ст. л. – бальзамічного оцту;
- 2 ст. л. – оливкової олії;
- чверть ч. л. – солі;
- чверть ч. л. – чорного меленого перцю;
- 0,5 склянки – підсмажених і подрібнених волоських горіхів.
Покроковий рецепт
- Перемішайте полуницю з половиною бальзамічного оцету. Дайте настоятись так 10 хвилин.
- Решту бальзамічного оцету активно перемішайте з оливковою олією, сіллю і перцем.
- Поєднайте настояну полуницю, руколу, підсмажені горіхи і заправкою. Залиште у холоді на 1 годину.
Смачного!