Ніжні рибні котлети за півгодини

Мінімум інгредієнтів, прості кроки й усього 30 хвилин – і на вашому столі апетитні рибні котлети, які підійдуть і для сімейної вечері, і для святкового столу. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – картоплі;
- 420 г – філе тріски;
- 1 стакан – хлібні сухарі панірувальні;
- петрушка свіжа – на смак;
- 2 ст.л. – пармезану тертого;
- 2 зубки – часнику;
- 1 ч.л. – солі;
- 0,5 ч.л. – чорного перцю;
- 2 шт – яйця;
- оливкова олія – на смак.
Покроковий рецепт
- Картоплю зварити і зробити пюре.
- Протушкуйте філе тріски, потім залийте водою і тримайте на вогні ще 5 хвилин.
- Рибне філе позбавте кісток. Перемішайте рибу, картоплю і решту інгредієнтів.
- Сформуйте котлети з суміші і смажте з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!