Нова американська класика: банановий хліб
Популярний не тільки у Сполучених Штатах, але тепер і на весь світ банановий хліб є швидким десертом – бо складається з тіста та перезрілих бананів. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 3 шт – стиглі банани;
- 2 шт – яйця;
- 300 г – вершкове масло;
- 300 г – цукор;
- 2 ч.л. – розпушувач;
- 400 г – борошно;
- дрібка солі.
Покроковий рецепт
- Банани очистити і розімнути зручним способом до стану пюре.
- Розтопіть вершкове масло та збийте одне яйце. Додайте ці складники до бананів та перемішайте.
- Залишки яєць збийте з просіяним борошном, цукром, розпушувачем та сіллю. Додайте до загальної маси та замісіть тісто.
- Вилийте відпочивше тісто у форму та розрівняйте.
- Випікайте у розігрітій до 180℃ духовій шафі протягом 45 хвилин.
Смачного!